In 5 dagen meer energie met puur plantaardige voeding.

Voor je energie

Wanneer je je lichaam optimaal voedt, terwijl je het ook nog eens rust geeft van alle rommel komt er energie vrij!

Energie die je lichaam anders nodig heeft voor het verwerken van zwaar voedsel, het herstellen van schade en ga zo maar door.

Met puur plantaardig eten ga je je energieker voelen dan ooit!

Voor je lichaam

Puur eten is een weldaad voor je lichaam. Iedere cel zal gevoed worden door de overdaad aan nutriënten.

Het is ook nog het beste dieet als je af wilt vallen. Twee vliegen in één klap dus. Sowieso is het verstandig je te focussen op gezondheid, je goed voelen dat is tenslotte wat je wilt. 

Voor je humeur

Van alles wat het doet voor je energie en je lichaam zou je al een super goed humeur krijgen. Maar wist je dat er ook werkelijk onderzoek is waaruit blijkt dat groente en fruit goed zijn voor je humeur?

Ja echt, maar geloof me niet op mijn woord maar ervaar het zelf!

Puur voedsel, zoals het bedoeld is.
Zo onbewerkt mogelijk.

Levend voedsel geeft je energie.
Energie is puur leven!

Kiezen om te eten vanuit liefde.
Liefde voor jézelf maar ook voor de wereld!

Wat is een Kickstart?

Een kickstart is bedoelt om snel resultaat te boeken.

 

Het is, zeg maar, als een liefdevolle schop onder je kont 🙂  

  

Ik geloof dus echt dat een gelukkiger leven kan beginnen bij wat je in je mond stopt. Je zal niet de eerste zijn die om wat voor reden dan ook begint met puur plantaardig eten om uiteindelijk je hele leven om te gooien. 

Puur plantaardig eten heeft namelijk de kracht om de mist in je hoofd te doen optrekken. 

Ah ja, natuurlijk is er nog veel meer dat je beïnvloed. ALLES waar jij jezelf mee voedt, van je gedachten tot wat je kijkt op tv heeft invloed op hoe je het leven ervaart. 

Maar beginnen met wat je in je mond stopt is een goede start! 

Meer dan ooit is het ook nodig dat we ons hier van bewust zijn. 

En niet alleen omdat wat we eten van grote invloed is op de aarde, mensen en dieren om ons heen.  

Ik zie een uitgeputte moeder aarde. 

Én ik zie uitgeputte moeders. 

Het leven in deze tijd vraagt meer van ons dan ooit. 

En de waarheid is dat velen van ons daar niet klaar voor zijn. Niet echt. 

Meer dan ooit heb je echte voeding nodig. En elke maaltijd die je alleen maar vult ipv voedt is als het ware een verspild voedingsmoment. 

Met deze kickstart heb ik geprobeerd een menu te creëren waarop je altijd weer terug kunt vallen. Ik heb het zelf ook, zo’n menu. Van die recepten die ik altijd kan maken, als ik het even niet weet wat we nu weer moeten eten, als ik geen tijd heb en gewoon even geen puf. 

Zodat ik zo weinig mogelijk verval in oud gedrag.

  

Download de kickstart vandaag nog en ervaar wat echte voeding voor je doet, voor je energie, je lichaam en je humeur! 

De wereld heeft vrouwen nodig zoals jij

in hun volle kracht. En ik geloof dat de basis van jouw godinnenkracht is wat je eet. Je bent letterlijk wat je eet. Elke dag vernieuwt je lichaam zich en dat doet het vanuit de grondstoffen die jij het aanbiedt. Wat je eet geeft of kost energie. Wat je eet kan je gezond houden of ziek maken. Wat je eet heeft invloed op hoe je eruit ziet. En wat je eet heeft invloed op de wereld.

 

Het puur plantaardige dieet is op al deze gebieden de beste keuze. Puur plantaardig eten betekent geen concessies doen. Niet op smaak, niet op hoe je je voelt, eruitziet, op de wereld en op wat jij kan betekenen voor die wereld.  Ik heb zelf ervaren wat anders eten heeft gedaan voor mijn lichaam en energie en daardoor is mijn hele leven veranderd. Wat zou jij doen al je je beter voelt dan ooit tevoren?

 

 

 

Yes, dit wil ik!
ja ik wil
Meer Energie
ja ik wil
een lekker lijf
ja ik wil
een blij ei zijn

We gaan het hebben over wat echt voedsel nu eigenlijk is. Weg met het nutritionisme. Dit onderdeel gaat je kijk op wat je eet voor altijd veranderen. Whole foods, volledige voeding vraagt ook om een volledige blik en volledig begrip van wat je in je mond stopt.

Ik ga je de basics laten zien van een puur plantaardig ontbijt, lunch en diner. Basics ja want je wilt simpel beginnen, culinaire hoogstandjes komen later wel.

Of gewoon niet natuurlijk.

We gaan het leuk hebben. Het is geen wedstrijd maar samen delen in de groep is wel inspirerend en motiverend. Elke dag ontvang je een mail en video met motivatie en inspiratie.

Wat is eigenlijk Puur Plantaardig?

Puur Plantaardig betekent dat je 100% plantaardig maar ook zo onbewerkt mogelijk eet. Het is eigenlijk de meest natuurlijke manier van eten. Het is voedsel zo eten als de natuur het aanbiedt, in het complete pakket. Weg met het nutritionisme! (hier ga ik in video 1 verder op in). 

Dit betekent echter niet dat je volledig rauw hoeft te eten, ook al heeft veel verse groente en fruit eten zeker veel voordelen. Ons lichaam is inmiddels prima in staat gekookte voeding te verteren, sommige voeding kan juist alleen in gekookte vorm verteerd worden. Het gaat om andere verwerking, zoals gebeurt met suiker en meel. Ook hier ga ik in de video’s verder op in.

Be Pure Be You

Deze gratis kikcstart is onderdeel van krachtmoeder. Zie ook www.krachtmoeder.nl 

De kickstart is gratis! (voor nu!)

Om mee te doen heb ik je mailadres nodig.

Wees gerust, ik ga hier zorgvuldig mee om en zal deze nooit aan derden verstrekken.

Door je aan te melden ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.