5 daagse energy Booster

 

 

Tessa’s WEreld

Food & Nutrition

Weten waarom je iets eet helpt om het vol te houden. 

Boost je energie

Vijf dagen eet je alleen maar voeding die energie geeft!

Gemakkelijke recepten

Doorbreek je slechte gewoonten met recepten zonder fuz en gedoe. Gewoon gezonde basics. 

 

Maak kennis met de Plant Based Whole Foods Lifestyle

Voel je weer in contact met moeder natuur.

Natuurlijk, onbewerkt voedsel, zoals de aarde het bedoelt heeft; dat zijn whole foods. Sinds het aanbod aan bewerkte voedingsmiddelen is toegenomen is de staat van onze gezondheid alleen maar afgenomen.

Je lichaam is een prachtig en natuurlijk systeem.

En gezondheid is je geboorterecht. 

Voel deze vijf dagen wat het eten van whole foods voor je kan doen!

Som kan je gewoon wel even wat hulp gebruiken

 

Je bent absoluut niet alleen! 

 

Er is weinig zo lastig als het veranderen van je eetgewoonten. Ik weet er alles van.

Tijdens je kickstart ontvang je elke dag een mail van mij. In de community vind je andere kickstarters en kan je de video’s bekijken. Zo houd je jezelf on track. Kortom, we doen er alles aan zodat je deze keer wel slaagt en blijvend je eetpatroon zult verbeteren. 

 

Wie ben ik?

Ik ben ten eerste ervaringsdeskundige. Acht jaar geleden wilde ik veganistisch gaan eten maar ook heel gezond. Ik kwam een soort van per ongeluk toevallig op het blog van een Whole Foodie terecht en er ging een wereld voor me open. Zowel in de keuken als in mijn gezondheid. Ik had me nog nooit zo goed gevoelt! Ondertussen heb ik zo’n beetje elke boek over het onderwerp gelezen en deed ik verschillende opleidingen en cursussen over voeding en nutrition. 

Food Coaching

Ik heb het Plant Based Nutrition Certificate van Cornell University. Daarnaast volgde ik nog verschillende cursussen en programma’s met name gericht op afvallen. 

Food Addiction

Voedselverslaving speelt een steeds grotere rol in ons leven. En vaak zijn we ons hier niet eens bewust van. Ik geef je inzicht in hoe het werkt en wat je kan doen om jezelf te bevrijden wanneer je het gevoel hebt dat bepaald voedsel je in de tang heeft. 

Recepten 

Al lang voor ik plantaardig ging eten was koken mijn passie. Ik houd van eenvoudige recepten. Lekker en gezond en niet te veel gedoe. Voor inspiratie verwijs ik je graag naar mijn blog.

Weight Loss

Afvallen met Whole Foods is mijn expertise. Hoewel een Plant Based Diet op zich al ideaal is om mee af te vallen zijn er altijd mensen die meer nodig hebben. Ik geef je alle tips en tricks die je nodig hebt.

Balans is niet de oplossing

Sorry, but not sorry. Je hele leven krijg je al te horen dat het gaat om het vinden van de juiste balans. En dat het gaat om alles met ‘mate’. Maar er is niet zoiets als met mate gezond eten of TE gezond eten. Dat wat we bedoelen met TE gezond is vaak helemaal niet gezond want dat gaat dan meestal over te weinig- en te weinig variatie eten. Zolang je blijft zoeken naar balans zal je die niet vinden. Het gaat heel simpel om het eten van de JUISTE voeding en dan zal je je verzadigd voelen, gezond zijn en een goed gewicht krijgen en behouden. 

Over Tessa 

Plant Based Food Coach

Acht jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het Whole Foods Plant Based Diet. Dit veranderde volledig mijn kijk op voeding, gezondheid, afvallen en de relatie die ik op dat moment had met mijn lichaam en gewicht. Ik noem dit Het Dieet van de Liefde. Want je eet vanuit LIEFDE voor jezelf, maar ook de planeet, dier en milieu. En het is zo logisch dat wat goed is voor de aarde ook goed is voor jou! We zijn vergeten dat we onderdeel zijn van de natuur, de aarde, het milieu… en zoeken de oplossingen buiten onszelf. Maar wijzelf, en onze gezondheid ZIJN de oplossing. 

Voor energie

Jouw geweldige lichaam is altijd voor je aan het werk. Terwijl jij andere dingen doet zorgt het voor voeding, reparatie, ontgifting en herstel. Hoe minder rommel jij in je lichaam stopt hoe makkelijker dit dit gaat en hoe meer energie er vrij kan komen. Mensen die overstappen op whole foods staan vaak versteld van de hoeveelheid energie en de helderheid die het oplevert. 

Voor je lichaam

Whole foods barst van de nutriënten en anti – oxidanten. Elke cel van je lichaam zal optimaal gevoed zijn. En dit merk je niet alleen maar zie je ook. Glanzend haar, een zachte gladde huid, sterke nagels en overtollige kilo’s smelten als sneeuw voor de zon. We hebben het hier dan ook niet over een ‘betere’ of ‘gezondere’ keuze, maar over de optimale keuze. 

Voor je humeur

Natuurlijk is je goed voelen van meer afhankelijk dan je dieet.  Maar een plant based whole foods dieet is aangetoond ondersteunend voor je humeur. Bovendien ga je afrekenen met cravings en emotie eten. Je leert je werkelijke behoeftes kennen en vervullen en dáar word je een gevoed en tevreden mens van. Je maaltijden ondersteunen je in het leven dat je wilt lijden. 

Progress not perfection

Ok balans is niet de oplossing, maar dat wil ook niet zeggen dat je alles nu meteen perfect moet doen. Een perfectionistische mindset is een absolute killer voor je eigenwaarde. Een mindset gericht op groei en het vieren van elke juiste stap zal je helpen je lifestyle wel te veranderen. En met een goed gevoel. Dat mag namelijk. Je goed voelen. Sterker nog, daar begint het allemaal mee. Stap 1: Ga je goed voelen! 

 

 

 

Wat je krijgt

Uitgebreide pdf met uitleg

Compleet menu voor 5 dagen

Kant en klare boodschappenlijst

Dagelijkse motivatie per mail en video

facebookgroep met gelijkgestemden

Pure Life Academy

Dit programma is onderdeel van de Pure Life Academy.

“Dag Tessa, Ik ben stiekem alvast begonnen, en ik wil je heel graag een heeeel groot compliment geven!

Het ziet er werkelijk prachtig verzorgd uit, maar nog veel belangrijker, de inhoud is echt precies wat ik nodig heb om mij verder te helpen.
Ik ben echt onder de indruk, en vind het leuk om je zo in je kracht te zien. Zeer inspirerend 😉
Puck

Hoi Tessa,
Ik voel me zeker niet overwhelmed, jouw info vind ik gedoseerd, dus goed te hendelen. Je mini masterclass van gisteren heeft me geleerd hoe het werkt met die pieken en dalen. Echt een eye-opener voor mij.”

Det

Krachtmoeder

 

In 2010 kwam ik er als moeder van twee kleine kinderen alleen voor te staan.

Niet alleen gingen de vader van mijn kinderen en ik uit elkaar, hij ging in een andere stad wonen en hulp van familie was er ook niet. Het gevoel van alleen zijn dreigde me eerst omver te krijgen. Maar toen ging er een knop om en besefte ik dat ik als moeder nu juist in mijn kracht moest gaan staan. En dat betekende voor mij in de eerste plaats dat ik zo goed mogelijk voor mezelf ging zorgen.

Voeding en yoga sleepten mij door de moeilijkste tijd van mijn leven en zijn nu ankers waarom heen ik mijn leven heb opgebouwd.

Met deze 5 daagse health booster hoop ik jou ook een beetje van de kracht te laten zien die de juiste voeding je kan geven. 

 

FAQ

Wat je nog meer wilt weten

Is het programma heel erg duur?

Ik heb geprobeerd deze kickstart zo toegankelijk mogelijk te houden. Dat houdt in dat er zo weinig mogelijk dure of slecht verkrijgbare ingrediënten in zitten. Zo heb je de keuze om boodschappen te blijven doen op de plek waar je gewend bent. 

Kan het hele gezin mee eten?

In principe kan het gezin mee eten. De recepten zijn gebaseerd op 1 persoon maar je kan altijd recepten vermenigvuldigen met het aantal personen of dingen toevoegen voor andere gezinsleden. Zo hebben opgroeiende kinderen meer vetten en eiwitten nodig dan een volwassene. Je kan dan een vet of eiwitbron naar keuze toevoegen bijvoorbeeld. 

Is dit programma geschikt om af te vallen

Ja zeker. Het Plant Based Whole foods dieet is bij uitstek geschikt om af te vallen omdat je leert om geheel naar behoefte te eten. Je behoefte aan energie, voedingsstoffen én volume. 

 

Wat als ik juist niet af wil vallen?

Ook al je niet wilt afvallen kan je mee doen met de kickstart. Je kan de porties vergroten en gezonde vetten toevoegen zoals noten en avocado’s. In de kickstart ga ik hier verder op in. 

Hoe verder na dit programma?

Maak je geen zorgen, aan het einde van het programma krijg je nog een cadeautje van mij om ervoor te zorgen dat jij verder kan op de ingeslagen weg. 

WAt als ik het heel druk heb?

Ik snap dat je het druk hebt. Wie niet? Maar bedenk dat deze investering je meer energie en gezondheid zal opleveren. Dat maakt dat je meer helderheid en focus hebt en je minder snel leegloopt. Bovendien is de kickstart al helemaal voor je uitgedacht. Natuurlijk kost het je in het begin meer tijd dan je normale routine maar dat is maar tijdelijk. 

Get Coaching!

Je kunt de Kickstart ook volgen in combinatie met een persoonlijk traject op maat. Neem hiervoor contact met me op. 

Email Address

teresavannorden@gmail.com

Call Me

06-42219042

post

Adr. Menninckkwartier 39

3554 CS Utrecht